Bergen Mynt og Seddel
Mynter og sedler fra hele verden
Mer enn 20.000 objekter!
20 års jubileum for Bergen Mynt og Seddel

Du er ikke logget inn.
Ønsker du å logge inn?
Her er du: Forsiden / GULL OG SØLV SOM INVESTERING 0 produkter / kr 0,00   Handlevogn  Til kasse
Send meg nyhetsbrev
Brosjyrer
Skanfil Posten
AdobeKrever: Adobe Acrobat Reader
Artikkelsamling
Månedlige artikler
Velg valuta
Du kan velge at alle prisene skal vises i en annen valuta. Dette må sees på som en referanse, da reel kurs kan variere noe.
Vi fakturerer i NOK.
Om myntsamling
Kvalitetsvurdering av mynter
Kvalitetsvurdering av sedler
Last ned brosjyre om Mynter
Gaselle 2011:
Gaselle 2011
Medlem av:
International<br>Banknote SocietyInternational
Banknote Society
Norges<br>Mynthandler ForeningNorges
Mynthandler Forening
Utgiver av:
Boken, IBNS book of the yearBoken, "Norske pengesedler"
- IBNS book of the year
Betal med
Payment
Skanfil
Skanfil
GULL OG SØLV SOM INVESTERING

GULL OG SØLV SOM INVESTERING

 

Den senere tids finansproblemer har for mange aktualisert spørsmålet om å plassere noe av sine sparepenger i annet enn bank og verdipapirer. Vi har derfor hatt en økt pågang av folk, både samlere og andre som ønsker å flytte noen kroner over i gull og sølv. Både gull og sølvmynter er momsfrie og derfor et godt alternativ til børs eller bank.
Vi har ofte noen gull og sølvmynter av denne typen på lager, og er det snakk om større kvanta så arrangerer vi dette også.

Prisene vil hele tiden avhenge av råvareprisen både på sølv og  gull og avtales derfor når tiden er inne for å kjøpe.

Vi kan skaffe deg alle de mest aktuelle myntene, slik som: Australias; Nugget, Kinas; Panda, Canadas; Maple Leaf, Mexicos; Libertad, Sør Afrikas; Krugerrand og USAs; American Eagle og Buffalo og Østerrikes; Philharmoniker.

Den mest vanlige størrelsen på gullmyntene er 1 oz (31,1035 gram) reint gull, men de fleste av disse myntene finnes også i størrelsene: ½ oz, ¼ oz og 1/10 oz og skulle du ønske det kan vi også skaffe deg en mynt som veier 1 kilo reint gull.

Ser vi på gullpris utviklingen de siste årene så har prisen gått opp fra ca. 400 USD i 2005 til over 1100 USD i januar 2010 og nå (8. oktober 2010)  er den 1348 USD eller kr. 252,- pr. gram. Enkelte analytikere sier at gullprisen vil stige betydelig fremover.

For sølvmyntene er det også 1 oz (31,1035 gram) som er det vanligste, men også her kan vi fra Australia levere en mynt som veier 1 kilo reint sølv. Prisen på 1 oz sølv har gått opp fra ca. kr. 120,- i mai 2010 til kr. 135,5 (8. oktober 2010). Noen analytikere sier at sølvprisen vil stige mer enn gull. dette har også skjedd den siste tiden.

Ønsker du nærmere opplysning om disse produktene og hvordan vi går frem, ta kontakt på tlf: 55 93 46 00 eller på e-post: post@myntogseddel.no så kan vi diskutere dette. Vi har etablert gode forhold til store leverandører og vi kan derfor love deg konkurransedyktige priser og god service.

Ønsker du å se hva vi har av utenlandske gullmynter se her: UTENLANDSKE GULLMYNTER

Et utvalg av 1 oz sølvmynter finner du her: 1 OZ SØLVMYNTER

Vær oppmerksom på at prisene på sølvmyntene oppgitt her er basert på en mynt for en samling. For større kvanta som investering, ta kontakt og vi diskuterer dagens pris.

NB! Vi er aktive kjøpere av både gull og sølvmynter, har du noe du ønsker å selge, ta kontakt. Vi betaler topp priser.Det finnes ikke produkter i denne kategorien.